İSTANBUL / KARTAL - Sabri Taşkın İlkokulu

Kas

Bizleri Bu Güne ve Geleceğe Hazırlayan Öğretmenlerimizin  24 Kasım Öğretmenler Gününü Tebrik Ediyoruz.

Kas

Bizlere bu güzel vatanı bırakan Cumhuriyetimizin Kurucusu GAZİ MUSTAFA KEMAL  ATATÜRK 'e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.10 Kasım  Atatürk'ü Anma Programı ile ilgili fotoğrafları törenler bölümünden inceleyebilirsiniz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Bizlere bu güzel vatanı bırakan Cumhuriyetimizin Kurucusu GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK  başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.. Bayram ile ilgili fotoğrafları törenler bölümünden inceleyebilirsiniz.CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı okulumuz konferans salonunda yapıldı.Toplantıda Yönetim ve Denetim Kurulu İbra Raporları okunarak kabul edildi. 2023 Yılı Bütçesi okundu ve kabul edildi.Yönetim ve Denetim Kurulu seçimleri yapıldı Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu harcamalar için yetkilendirildi.

Ekm

3-C sınıfı öğrencilerimizin 12 Ekim 2022 Tarihli Botanik Bahçesi Gezisi ile ilgili fotoğrafları Etkinlikler 3-C sınıfı bölümünden görebilirsiniz.

Ekm

2 Sınıf öğrencilerimizin 30 Eylül 2022 Tarihli KIDZANIA  İSTANBUL GEZİSİ ile ilgili fotoğrafları Sınıf Etkinlikleri linkinde  ilgili sınıfların bölümünden görebilirsiniz.

Eyl

Kartal ilçemizde yeni göreve başlayan  Şube Müdürlerimiz RECEP ALİ TAY  ,OLUVER ÖZTÜRKlLER  ve MUHAMMED TOKLAR  okulumuzu ziyatet ettiler. Okulumuz ve çalışmalarımız hakkında bilgliler aldılar.Şube Müdürlerimize ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Eyl

Birinci sınıf ve anasınıfı öğrencilerimiz için uyum haftası etkinlikleri başladı.Öğrencilerimiz velileri ile birlilkte okula  gelerek öğretmenleri ile tanıştılar sınıflarını öğrendiler.Rehber öğretmenlerimiz tarafından 6 Eylül 2022 ve 7 Eylül 2022 tarihlerinde veli bilgilendirme seminerlari yapılacak. Öğretmenlirimize ,öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun

VELİ SEMİNERLERİ

6 EYLÜL 2022  SALI SAAT 10   OKULUMUZ KONFERANS SALONU

1-A .1-B 1-C SINIFI VELİLERİ

ANASINIFI SABAHÇI GRUBU VELİLERİ

07 EYLÜL 2022 ÇARŞAMBA   SAAT 10  OKULUMUZ KONFERANS SALONU

1-D, 1-E ,1-F SINIFI VELİLERİ

ANASINIFI ÖĞLEN GRUBU VELİLERİ

Ağu

Birinci sınıf velilerimiz çocuklarının kuralarını kendileri çekeceklerdir. Kuraya gelmeyen velilerin çocuklarının kuraları komisyon üyelerince çekilecektir.

May

27 Mayıs 2022  Cuma  günü  Sınıf öğretmenlerimiz ve öğrencierl katılmak isteyen velileri ile birlikte ÇEKMEKÖY'E BAĞLI HÜSEYİNLİ KÖYÜ NE OKUL GEZİSİ yaptılar.Öğrencilerimiz gezi sayesinde  köy hayatı ile ilgili bilgilerini artırdılar. Gezi ile ilgili fotoğrafları OKULUMUZ WEB SİTESİNİN ETKİNLİKLER  bölününde ilgili sınıfların sayfalarından görebilirsiniz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafindan  yaptıkları etkinliklerle velilerimizinde katılımı ile çoşku içinde kutlandı.Ögretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Fotografları Törenler bölümünden  inceleyebilirsiniz.

Nis

25 Nisan 2022 Pazartesi  günü 2/E  3/A  4/C  4/D  4/E  4/F Sınıf öğretmenlerimiz ve öğrencierl katılmak isteyen velileri ile birlikte AYASOFYA CAMİİ TOPKAPI SARAYI TÜRK İSLAM MEDENİYETLERİ MÜZESİ GÜLHANE PARKI  GEZİSİ yaptılar.Öğrencilerimiz gezi sayesinde tarihi mekanları görerek bilgilerini artırdılar. Gezi ile ilgili fotoğrafları OKULUMUZ WEB SİTESİNİN ETKİNLİKLER  bölününde ilgili sınıfların sayfalarından görebilirsiniz.