İSTANBUL / KARTAL - Sabri Taşkın İlkokulu

Nis

2-C sınıfı Meral Erdinç öğretmenimizin öğrencisi   Zeynep Tekiner Kartal Belediyesi 23 Nisan 2022 Şiir Yarışması ÜÇÜNCÜSÜ Oldu. Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz..

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafindan  yaptıkları etkinliklerle velilerimizinde katılımı ile çoşku içinde kutlandı.Ögretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Fotografları Törenler bölümünden  inceleyebilirsiniz.

Mrt

23.03.2022 Çarşamba günü 1/A 2/D 2/E 3/B 4/F Sınıf öğretmenlerimiz ve öğrencierl katılmak isteyen velileri ile birlikte DOLMABAHÇE SARAYI VE ASKERİ MÜZE GEZİSİ yaptılar.Öğrencilerimiz gezi sayesinde tarihi mekanları görerek bilgilerini artırdılar. Gezi ile ilgili fotoğrafları OKULUMUZ WEB SİTESİNİN ETKİNLİKLER  bölününde ilgili sınıfların sayfalarından görebilirsiniz.

Nis

08.03.2022 Salı günü ANASINIFI öğretmenlerimiz ve öğrencierl katılmak isteyen velileri ile birlikte KARTAL MASAL MÜZESİ GEZİSİ yaptılar.Öğrencilerimiz gezi sayesinde MASAL KAHRAMANLARI hakkında bilgilerini artırdılar. Gezi ile ilgili fotoğrafları OKULUMUZ WEB SİTESİNİN ETKİNLİKLER  bölününde ilgili sınıfların sayfalarından görebilirsiniz.

GEZİYE KATILAN SINIFLAR

ANASINIFI A

ANASINIFI B

Nis

Okulumuzda 28.03.2022 tarihinde  TEMA VAKFI temsilcilerininde  bulunduğu  TEMA ETKİNLİĞİ yapıldı. Etkinlik ile öğrencilerde çevre bilinci oluşturulmaya çalışıldı.Etkinlik ile ilgili fotoğrafları OKULUMUZ WEB SİTESİNİN ETKİNLİKLER  bölününde ilgili sınıfların sayfalarından görebilirsiniz.

ETKİNLİĞE KATILAN SINIFLAR

Anasınıfı  C Şübesi

1-A

2-C  2-D  2-E

3-B

4-F

2. YARI YIL BAŞLADI

Okulumuzda 2. Yarıyıl  7 Şubat 2022 Pazartesi günü başladı Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz sevinçle derslerine başladılar. Öğretmenler Kurul Toplantısı yapıldı.2.Yarıyılda yapılacak çalışmalar planlandı.Bakanımız tarafından verilen BAŞARI BELGELERİ   öğretmenlerimize takdim edildi.

Kartal Kaymakamımız öğretmenlerimizden  Sadullah Çoban ,Şafak Bayraktutan ,Nurten Doygun ve Cihan Dursun'u güzel çalışmaları için ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ vererek ödüllendirdi.

1 YARIYIL KARNE TATİLİ BAŞLADI

Okulumuzda  saat 10 00 da düzenlenen tören sonrası öğrencilerimiz karnelerini alarak yarıyıl tatillerine başladılar. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ara

Okulumuzda RÜZGAR ENERJİSİNDEN ELEKTRİK ÜRETİMİ  etkinliği düzenlendi.Öğrenciler hem öğrendiler hem eğlendiler.Etkinliğie ait tüm fotoğrafları görmek için sınıfların etkinlikler bölümüne bakabilirsiniz.

Kas

24 Kasım  Öğretmenler Günü okulumuzda çoşku ile kutlandı.Okul müdürümüz , müdür yardımcımız, okul aile birliği başkanımız ,Velilerimiz ,sınıfları ziyaret ederek öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladılar.

24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili fotoğrafları törenler bölümünden inceleyebilirsiniz.

Kas

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü okulumuzda tören ile kutlandı. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü ile ilgili fotoğrafları törenler bölümünden inceleyebilirsiniz.

Kas

10 Kasım Atatürk' ü Anma Progamı ile ilgili fotoğrafları törenler bölümünden inceleyebilirsiniz.

Kas

3/A Sınıfı Öğretmeni Nilüfer IRMAK ve öğrencileri tarafından hazırlanan RESİM SERGİSİ açılışı

SABRİ TAŞKIN İLKOKULU GÖRSEL SANATLAR ATÖLYESİNDE 4 Kasım 2021 tarihinde  saat 11.00 'de gercekleştirildi..

Sergimizi velilerimiz gezebilir.

SERGİ İLE İLGİLİ FOTOĞRAFLARI SİTEMİZİN ETKİNLİKLER 3/A SINIFI BÖLÜMÜNDEN İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

Ziyaret Günleri: : 04-05-08-09 Kasım 2021 Saat 14 30 -16 00

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda çoşkuyla kutlandı.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sabri Taşkın İlkokulu Okul Aile Birliği olağan GENEL KURUL TOPLANTISI 20 EKİM 2021 Çarşamba günü SAAT 10 00 da okul bahçesinde, fiziksel mesafe kuralları göz önünde tutularak gerçekleştirilecektir. Tüm velilerimiz davetlidir.

1. Açılış ve Yoklama

2. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

3.Okul Müdürü Hasan YADİKAR''ın Okul Aile  Birliği  Yönetmeliği  Hakkında  Bilgilendirme Konuşması

4. Geçici Divan Teşekkülü (Başkan ve Yazman seçimi)  ve  Divan  Kurulu  Başkanı  ile  Yazmanın  Seçimi