İSTANBUL / KARTAL - Sabri Taşkın İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımız okulumuzda velilerimizin de katılımı ile çoşkuyla kutlandı.Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını saygı ile anıyoruz ve şükranlarımızı sunuyoruz.Okul Müdürümüz Hasan YADİKAR'ın günün anlamı ile ilgili konuşmasından sonra sınıflarımız halk oyunları gösterilerini  sundular..Cok güzel bir bayram yaşadık. 23 NISAN ULUSAL EGEMENLİK VE COCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Şbt

3-B sınıfı 100 kitap 100 dünya projesi kapsamında 2023-2024 eğitim öğretim yılında 100 kitap okuyan öğrencilerimize, hediyeleri ve sertifikaları okul idarecilerimiz tarafından takdim edildi. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlkokullar arasında düzenlenen  Geleneksel Çocuk Oyunları Kaleli Yakantop branşında ikinci olduk. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.Müdür Yardımcımız Nazlı AKARSU yönetiminde işbirliği halinde çalışan  Yeter ŞAHİN , Erol  TUĞ ile Umut Hüseyin DAĞDELEN Öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ için öğrencilerimiz anlamlı bir pano hazırladılar.Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerimiz  ve velilerimiz güzel bir proğram düzenleyerek öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutladılar.Önceki yıllarda okulumuzda başarılı hizmetlerde bulunan ve emekli olan SEVİM AYDEMİR  öğretmenimize okul idaresi ,aile birliği ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan plaket ve çiçek takdim edildi.Hazırlanan bu güzel etkinlige emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma proğramı yapıldı. Velilerinde katıldığı proğramda  saygı duruşu yapıldı ve  İstiklal Marşımız söylendi.

Okul Müdürü Hasan YADİKAR günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yaptı.

Sınıflar hazırladıkları etkinlikleri ve gösterilerini sundular

Kas

Okulumuzun 4-D sınıfı öğretmeni Nevriye HAYIR ve 4-E sınıfı öğretmeni Nurten DOYGUN  ile öğrencileri ve velileri okulumuz  Müdür Yardıcısı Ayhan YILMAZ  yönetiminde Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında Ankara Gezisi gerçekleştirerek Anıtkabir ve TBMM 'yi ziyaret ettiler.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız hazırlanan proğram çerçevesinde  okulumuzda çoşkuyla kutlandı.

Okul Müdürü Hasan YADİKAR ve Sınıf Öğretmeni Nurten DOYGUN günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yaptı.

Sınıflar hazırladıkları etkinlikleri ve gösterilerini sundular

Okul Aile Birliği GENEL KURULU 16 Ekim 2023 Pazartesi Saat: 09.15 te yapıldı

Görev süresi dolan önceki yönetimde Başkan Ceyda YEŞİL  Başkan yardımcısı Sevgi Kaplan DOGAN  üye Yasemin AYDOĞAN'a Okul Müdürü Hasan YADİKAR başarılı çalışmaları için teşekkür ederek  plaket ve çiçek takdim etti.

YÖNETİM KURULU

SABAHÇI ANASINIFI  SAAT 09.30

ÖĞLENCİ ANASINIFI SAAT 13.00

May

Okulumuzda Anneler Günü Kutlama Proğramı yapıldı. Anasınıfı öğrencilerimiz öğretmenlerinin ve tüm annelerin gününü kutladılar. Anasınıfı öğretmenimiz Sİbel Özbay  ve öğrencilerine teşşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencileri ile  Çanakkale Savaşı'nın yapıldığı  yerleri görmek için gezi gerçekleştirdik.Öğrencilerimiz milletimizin yaptığı fedakarlıkları  yerinde görerek bilgilerini artırdılar.Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü daha yakından tanıdılar Çanakkale de şehit olarak bizlere bu güzel vatanı bırakan şehitlerimize ve gazilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafindan  yaptıkları etkinliklerle velilerimizinde katılımı ile coşku içinde kutlandı.Ögretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Fotografları Törenler bölümünden  inceleyebilirsiniz.

Ock

Yeter ŞAHİN öğretmenimizin  çalıştırdığı öğrencilerimizden oluşan Takımımız Geleneksel Çocuk Oyunları kapsamında KARTAL İLÇESİ İLKOKULLARI arasında her yıl yapılan Mendil Kapma Oyunu 2023 YILI KARTAL İKİNCİSİ ve Yakan Top Oyunu 2023 YILI KARTAL İKİNCİSİ olmuştur.

Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Birinci Yarıyıl Karne Töreninde öğrencilerimiz ikincilik kupalarını kaldırararak sevinçlerini anne baba ve arkadaşları ile paylaştılar. Başarılı çalışmaları için okul müdürümüz öğretmenimize teşekkür ederek çiçek takdim etti. öğrencilerimize madalyaları öğretmenleri tarafından takıldı.

YARIŞMALAR İLE İLGİLİ DİĞER FOTOĞRAFLARI SİTEMİZİN SINIF ETKİNLİKLERİ ÖDÜLLER BÖLÜMÜNDEN GÖREBİLİRSİNİZ.

Kas

Bizleri Bu Güne ve Geleceğe Hazırlayan Öğretmenlerimizin  24 Kasım Öğretmenler Gününü Tebrik Ediyoruz.